Aki komolykodik, azt komolyan is veszik

Kisfiú kapott büntetést tilosban parkolásért

Az ovis a lábbal hajtós motorját is a "nagyfiúk" mellé parkolta le Halifaxben. A rendőr úgy gondolta, ha a gyerek így, akkor ő is...

2015.07.10 10:34ma.hu
Facebook/Halifax Regional Police

A kanadai Declan Tramley (3) legközelebb kétszer is meggondolja, hogy tilosban parkoljon-e játékmotorjával. Egy rendőr ugyanis úgy döntött – viccből –, hogy megbünteti.

Declan Tramley a motorok rabja, és úgy is akar viselkedni, mint egy vérbeli motoros. Így az ovis a lábbal hajtós motorját is a „nagyfiúk” mellé parkolta le Halifaxben.

Tréfa

Shawn Currie rendőr megbeszélte Declan apjával, hogy közösen megviccelik. A kisfiú büntetést kapott szabálytalan parkolásért. A Declanról és a rendőrről készült kép önmagáért beszél: ahelyett hogy elsírta volna magát, Declan a fejét fogta az „ostoba rendőri intézkedés miatt”.

Bár Declan alapvetően megbánta tettét, mégis nagyon örült, hogy megtarthatta az álbüntetést. Az anyukája ezt mondta a CTV News-nak: „Nagyon szereti a kis büntetését. Még azt ágyában is vele akart aludni.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.