Tilosban parkolt...

Megölte volna Zlatan Ibrahimovicot egy svéd sorozatgyilkos

A gyilkossági szándéknál már csak az indíték döbbenetesebb, Peter Mangsot ugyanis az dühítette fel, hogy Ibra tilosban parkolt.

2015.05.08 21:44ma.hu
hirdetés

Peter Mangs sorozatgyilkos az életrajzi könyvében azt írja, le akarta lőni Zlatan Ibrahimovicot - adta hírül az Origo.

A svéd férfi jelenleg két gyilkosság és nyolc tervezett gyilkosság miatt életfogytiglani börtönbüntetését tölti.

A gyilkossági szándéknál már csak az indíték döbbenetesebb, ugyanis Mangsot az dühítette fel, hogy Ibra tilosban parkolt, a járdán. "Tipikusan balkáni viselkedésre vallott" - írta a közismerten idegengyűlölő gyilkos a bosnyák származású, de svéd válogatott játékosról.

Mangs elment a fegyveréért, de mire visszaért, Ibrahimovic már elhajtott a kocsijával. A gyilkos szerint Ibra "likvidálása jó kis médiabalhét okozott volna" a játékos szülővárosában, Malmőben.

Mangs nem bánta meg a tetteit, bár azt írja, egy idő után szinte akarta, hogy elfogják, mert nem tudna a "multikulturalizmus" és "tömegfogyasztás" uralta valós világban élni.

A történtekről elsőként a francia Thelocal.fr számolt be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.