Egy ház alatt vájt üregben

Rekord: 41,6 tonnás marihuánafogás Mexikóban

Az 5200 zacskóba csomagolt marihuánára a Kalifornia határán fekvő Tijuana város egyik háza alatt bukkantak.

2015.06.14 08:52MTI

Mexikóban rekord mennyiségű, 41,6 tonna marihuánát találtak a hatóságok egy ház alatt vájt üregben - közölte helyi idő szerint még szombaton a hadsereg.

Az 5200 zacskóba csomagolt marihuánára a Kalifornia határán fekvő Tijuana város egyik háza alatt bukkantak. Ez Mexikó északnyugati csücskében van; a határ másik oldalán San Diego fekszik.Alsó-Kaliforniában évek óta ez a legnagyobb fogás.

Valószínűleg a térségben aktív Arellano Felix banda vagy a Sinaloa drogkartell tulajdona volt - mondta el a sajtónak Gabriel García Ricón katonai szóvivő.

Mexikóban a hadsereg évek óta tevékenyen részt vesz a kábítószercsempészek elleni küzdelemben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.