Meglőtték az őrök

Bozótvágós férfi okozott pánikot a New Orleans-i repülőtéren

Bozótvágó késsel és rovarirtó sprayjel a biztonsági őrökre támadt egy férfi az egyesült államokbeli New Orleans nemzetközi repülőterén, mire az őrök meglőtték őt.

2015.03.21 08:14MTI

A 63 éves Richard White a beszállókártyák ellenőrzésére szolgáló pultnál támadt az egyik őrre, aki megállította őt. Lefújta a rovarirtóval, majd a késsel megsebesített egy másik őrt. Ezt követően egy harmadik egyenruhás rálőtt, és megsebesítette őt az arcán, a combján és a mellkasán.

White-ot eszméletlen állapotban szállították kórházba. A közelben tartózkodók közül néhányan könnyebben megsérültek az incidens közben szétröppenő bútorforgácsoktól és szilánkoktól. Egyikük karját egy golyó horzsolta fel, de az ő sérülése sem súlyos.

A hatóságok egyelőre nem tudják, mit keresett a támadó a repülőtéren, és mi volt a célja a támadással.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.