"Rúgja ki"

Indonézellenes malajziai porszívóreklám

"Rúgja ki indonéz háztartási alkalmazottját!" - olvasható a robot módjára működő, "önjáró" készülék képe alatt.

2015.02.04 18:56MTI

A Malajziában működő indonéz nagykövetség megalázásról beszélt, és a reklám betiltására szólította fel a helyi hatóságokat.

Felháborodást váltott ki Indonéziában egy malajziai porszívóreklám, amelynek szövege rossz színben tünteti fel az indonéziaiakat.

"Rúgja ki indonéz háztartási alkalmazottját!" - olvasható a robot módjára működő, "önjáró" készülék képe alatt. "Ez megalázó az indonéziaiak számára" - hangsúlyozta a Malajziában működő indonéz nagykövetség, amely a reklám betiltására szólította fel a helyi hatóságokat.

A körülbelül 30 milliós, szomszédjánál jóval tehetősebb Malajziában mintegy 2 millió indonéziai dolgozik, köztük nagyon sokan háztartási alkalmazottként keresik a kenyerüket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.