Késsel támadt rájuk

Tíz utast késelt meg a palesztin merénylő egy izraeli buszon

A terrorakciót egy ciszjordániai illetőségű palesztin hajtotta végre a Holonból Tel-Aviv belvárosába tartó járaton.

2015.01.21 07:55MTI

Megkéselte egy tel-avivi autóbusz utasait egy palesztin merénylő szerda reggel, többeket súlyosan megsebesítve, a merénylőt elfogták - közölte az izraeli 10-es tévécsatorna.

A palesztin támadónak tíz embert sikerült megsebesítenie, közülük hat állapota súlyos - jelentette az Ichilov kórház, ahová a sebesülteket szállították.

A menekülni próbáló merénylőt egy arra járó rabszállító jármű fegyveres őrei meglőtték, a lábán megsebesült férfit ezután elfogták.

A 10-es csatorna szerint a terrorakciót egy ciszjordániai illetőségű palesztin hajtotta végre a Holonból Tel-Aviv belvárosába tartó járaton.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.