Ukrán válság

Csere a határon: menedéket kérőkért adták az orosz deszantosokat

A határátkelőnél átadták az ukrán hatóságoknak azokat az ukrán katonákat, akik szerdán menedéket kérve lépték át a két ország határát.

2014.08.31 09:31MTI
Forrás: youtube.com

Ukrajna visszaadta a területén elfogott orosz deszantosokat, cserében Moszkva a dél-oroszországi Rosztovi területen menedéket kért 63 ukrán katonát átadta az ukrán hatóságoknak - jelentette az orosz sajtó vasárnap.

Alekszej Ragozin vezérőrnagy, az orosz légi deszantosok parancsnoka az éjszaka közölte az Interfax orosz hírügynökséggel, hogy minden Ukrajna területén feltartóztatott orosz deszantos visszatért.

A vezérőrnagy kora reggel arról is beszámolt, hogy a délnyugat-oroszországi Nyehotyejevka határátkelőnél átadták az ukrán hatóságoknak azokat az ukrán katonákat, akik szerdán menedéket kérve lépték át a két ország határát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.