Választások előtt

Lezuhant a szocialista elnökjelölt Brazíliában

A 2011 eleje óta kormányzó Rousseff újraválasztásért lép sorompóba októberben. Eddig jelentős fölényben volt kihívóival, Aécio Neves szociáldemokrata és Eduardo Campos szocialista jelölttel szemben.

2014.08.13 18:51ma.hu

Brazília délkeleti részén, Santos lakott területére zuhant le egy Cessna 560XL. Legalább 10 ember sérült, halálos áldozatok is vannak, ám egyelőre nincs hivatalos adat. A Brazil Szocialista Párt (PSB) a Reutersnek megerősítette, hogy a fedélzeten tartózkodott a pártelnök, Eduardo Campos is. A 49 éves politikus a hivatalban lévő Dilma Rousseff egyik kihívója lett volna az őszi elnökválasztáson.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.