Kábítószer-birtoklás miatt ítélték el

Elfogták Murszi szökött fiát

Elfogták pénteken a tavaly megbuktatott iszlamista egyiptomi elnök, Mohamed Murszi fiát, akit korábban távollétében egy év szabadságvesztésre ítéltek kábítószer-birtoklás miatt.

2014.07.18 13:15MTI
freedigitalphotos.net/franky242

Abdallah Murszit a korai órákban egy vonaton vették őrizetbe. Biztonsági források szerint a szökésben lévő fiú Felső-Egyiptomba tartott - jelentette a MENA egyiptomi hírügynökség.

Június 2-án a 19 éves egyetemistát egy barátjával együtt egy év szabadságvesztésre és tízezer egyiptomi font (közel 320 ezer forint) pénzbírságra ítélték, mert állítólag márciusban egy közúti ellenőrzés során két, hasissal töltött cigarettát találtak az autójukban.

A vádlottakat távollétükben ítélték el a fővárostól északra fekvő Kaljúbía tartomány székhelyén, Banhában. Az elítélt bátyja, Oszáma Murszi határozottan elutasította és koholtaknak minősítette a fivére elleni vádakat, amelyekkel szerinte családja hírnevét akarják bemocskolni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.