Indiában összedőlt épület

Három nappal a tragédia után tucatnyi túlélő

Több mint egy tucatnyi túlélőt találtak a Dél-Indiában összedőlt épület romjai között.

2014.07.01 16:55MTI
Freedigitalphotos dan

A még nem teljesen kész, tizenegy emeletes épület Tamilnádu állam székhelyének, Csennainak a külvárosában vélhetően a heves monszunesőzések miatt omlott össze szombat este. A katasztrófa idején csaknem száz munkás éppen az alagsorban várt a fizetésére.

A tragédiában legalább huszonkilencen meghaltak.

A romok alól eddig 55 embert sikerült kimenteni, egy részüket hétfőn, két nappal a tragédia után. A mentésben részt vevő több száz szakember még legalább egy napig folytatja a munkát abban a reményben, hogy újabb túlélőkre bukkannak.

A mentési munkálatokban részt vevők hozzátették, feltehetően további holttestek fekszenek a romok alatt, erre utal az épület körül terjengő bűz.

India fővárosában, Újdelhiben is összeomlott egy épület múlt szombaton, aminek következtében tizenegy ember meghalt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.