Indiában

További túlélőkre bukkantak az összedőlt épület romjai között

A még nem teljesen kész, tizenegy emeletes épület Tamilnádu állam székhelyének, Csennainak a külvárosában vélhetően a heves monszunesőzések miatt omlott össze.

2014.06.30 12:23MTI
A kép csak illusztráció (Forrás: youtube.com)

Két nappal a tragédia után további két túlélőt találtak a Dél-Indiában szombat este összedőlt épület romjai között - közölte hétfőn a rendőrség.

A még nem teljesen kész, tizenegy emeletes épület Tamilnádu állam székhelyének, Csennainak a külvárosában vélhetően a heves monszunesőzések miatt omlott össze éppen akkor, amikor csaknem száz munkás az alagsorban várt a fizetésére. A tragédiában legalább 19-en meghaltak. A romok alól eddig 39 embert sikerült kimenteni, de a mentésben részt vevő szakemberek még bíznak abban, hogy újabb túlélőkre bukkannak.

A rendőrség időközben őrizetbe vett hat embert, akik az építkezésért felelnek, és a gyanú szerint nem tartottak be minden biztonsági előírást.

India fővárosában, Újdelhiben is összeomlott egy épület szombaton, aminek következtében tizenegy ember meghalt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.