Elnöksége után

Obama szembeszállna az "Y generáció cinizmusával"

Barack Obama amerikai elnök hivatali idejének 2017 januári lejárta után vezetéselméletet akar tanítani fiataloknak, és szembe akar szállni azzal a cinizmussal, amelyet az Y generáció tagjaiból érzékel.

2014.06.11 07:07MTI
Forrás: YouTube

Erről ő maga beszélt kedden a huszonéveseket megcélzó Tumblr mikroblogplatform alapítójának adott interjújában. Obama a Fehér Házban látta vendégül David Karpot és a Tumblr több felhasználóját. A fiatalok kérdéseit Karp tette fel az elnöknek.

"Tudom, mit fogok csinálni rögtön azután, hogy beiktatják a következő elnököt: valamelyik strandon leszek, és kókuszdióból iszogatok. De ez valószínűleg nem fog sokáig tartani" - mondta, nevetést kiváltva közönségéből.

Az addig hátralévő két és fél évben azonban végig arra koncentrál, hogy minden napja hasznos munkával teljen el - tette hozzá. Visszatérve a fiatalokkal való foglalkozásra azt mondta: "minden nap tápláljátok magatokban a cinizmust, hogy semmi nem működik, csapnivaló az intézményrendszer, a kormány becsődölt. Nézzetek szét, rengeteg lehetőség van a világban!"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.