Merde!

Sosem volt ennyi munkanélküli Franciaországban

Rekordszintre emelkedett a munkanélküliség Franciaországban áprilisban, amikor 14 800-zal nőtt az állástalanok száma márciushoz képest.

2014.05.28 19:55MTI
Forrás: Wikipedia

A munkanélküliek száma 3,364 millió volt áprilisban, 0,4 százalékkal nőtt márciushoz képest és 3,5 százalékkal tavaly áprilishoz viszonyítva.

Francois Hollande államfő korábban 2013 végére ígérte a munkanélküliség emelkedő tendenciájának megállítását. Michel Sapin munkaügyi miniszter februárban ezt a határidőt kitolta 2014 végére, azt remélve, hogy akkor indulhat meg a munkanélküliek számának a csökkenése.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.