Élve született a kisfiú

Halott újszülött a Budapestről érkező vonaton - kihallgatások kezdődtek Münchenben

Kihallgatások kezdődtek az ÖBB osztrák vasúttársaság Budapestről Münchenbe közlekedő járatán holtan talált újszülött ügyében.

2014.05.21 12:42MTI
freedigitalphotos.net/samurai

A müncheni rendőr-főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint több személy kihallgatását kezdték meg. Azt egyelőre nem kívánják közölni, hogy az érintettek milyen kapcsolatban állnak az üggyel.

Az újszülött holttestét kedden Münchenben találták takarítók az ÖBB Budapest-Bécs-Salzburg-Rosenheim-München útvonalon közlekedő, RJ (Railjet) 68-as számú, hétfői járata egyik kocsijának mellékhelységében.

A bajor főváros rendőr-főkapitányságának kedd esti közleménye szerint a boncolás során megállapították, hogy a csecsemőholttest egy élve született kisfiúé, aki erőszakos halált halt.

A közlemény szerint a rendőrség arra kéri mindazokat, akik a vonaton utaztak vagy rendelkeznek adatokkal az anya személyével, illetve a cselekménnyel kapcsolatban, hogy jelentkezzenek a müncheni rendőr-főkapitányság gyilkossági osztályánál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.