Társai sem úszták meg

Diáklány megerőszakolása miatt vettek őrizetbe egy Korán-tanítót

Őrizetbe vett Pakisztánban a rendőrség egy Korán-tanítót és annak két barátját azzal a váddal, hogy megerőszakoltak egy diáklányt.

2014.05.14 11:10MTI
freedigitalphotos.net/worradmu

Az országban ritkaságnak számító esetről van szó, mert nemi erőszak miatt ritkán állítanak férfiakat bíróság elé, az ilyen bűncselekményért feljelentést tevő nőket pedig megbélyegzik. Különösen szokatlan, hogy vallási oktatót panaszolnak be.

Az incidens még hétfőn történt az északnyugat-pakisztáni Manszehrában, ahol több vallási iskola is működik - közölte Zulfikar Dzsadon rendőrtiszt.

Az oktató, aki évek óta tanít Koránt az egyik iskolában, valamint barátai az intézményben tanuló diáklányt (barátnőjével üzenve) azzal az ürüggyel csalogatták egy autóba, hogy hazaviszik a tanítás után, majd a mozgó kocsiban megerőszakolták - mondta el a rendőrtiszt.

A tanár először beismerte tettét, de később visszavonta a vallomását, s azt mondta, hogy a két diáklány maga csatlakozott hozzájuk, hogy együtt kiránduljanak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.