450 utassal

Órákat vesztegelt a vonat, miután elütött egy szarvast

Csaknem három órát vesztegelt a síneken 450 utassal egy Londonból Párizsba közlekedő Eurostar vonat szerdáról csütörtökre virradó éjszaka az észak-franciaországi Lille közelében, miután a szerelvény elütött egy szarvast.

2014.05.08 12:19MTI
freedigitalphotos.net/samurai

Az utasok végül hajnali fél ötkor, a menetrendhez képest több mint ötórás késéssel érkeztek meg Párizsba, miután éjjel Lille-ben átszálltak egy másik vonatra – közölte az Eurostar.

Az ütközés a szarvassal súlyosan megrongálta a motorkocsit, és a vonat nem tudott továbbhaladni. A francia vasúttársaság technikusai három óra múlva értek a helyszínre, és eltávolították azt az elgörbült lemezt, amely hozzáért a sínhez.

A szerelvény ezután csökkentett sebességgel újra elindulhatott, és a 40 kilométerre fekvő Lille-ig elszállította az utasokat, akik ott másik vonatra szálltak át. Kártérítésként a vállalat az összes utasnak visszafizeti a jegy árát, valamint felajánl egy ingyenes oda-vissza utat az Eurostaron.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.