Mária most nem segített

Beomlott egy bérház a Mariahilfer Strassén

Részben összeomlott egy többemeletes épület Bécs központjának közelében, öten megsérültek, egy ember feltehetően a romok alatt rekedt - videóval.

2014.04.26 14:30MTI

A Mariahilfer utca belvárostól távolabbi részén található épületben a helyszíni jelentések szerint robbanás okozta az omlást reggel 10 órakor, a robbanás okát azonban egyelőre nem tudni.

Az ötszintes épület teteje és felső szintjének egy része omlott be. Helyszíni felvételek szerint óriási porfelhő terítette be az utcát, a robbanás zajára emberek szaladtak ki a házakból.

A mentőegységek összesen tíz embert hoztak ki az omlás helyszínéről. Közülük öten szenvedtek sérüléseket, kettejüket kórházba kellett szállítani. Egy embert még keresnek.

Helyszíni videó:


Győzike egyébként nem rég ott járt...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.