Hatalmas hálapénzek

Törvénytelen plasztikai műtétek miatt vizsgálódnak Romániában

Az egészségbiztosító által törvénytelenül megtérített plasztikai műtétek ügyében indítottak nagyszabású vizsgálatot Romániában az ügyészek a bukaresti égési és plasztikai sebészeti kórháznál, ahol az orvosok jelentős összegű hálapénzt fogadtak el a páciensektől.

2014.04.25 17:44MTI
freedigitalphotos.net/Apple's Eyes Studio

Ügyészségi forrásokból a Mediafax román hírügynökség úgy tudja, hogy a kórház megkárosította az államkasszát azáltal, hogy hamis diagnózis alapján olyan műtéti költségeket térített meg a biztosítótól, amelyeket a törvény nem tesz lehetővé.

A kórházban és a meggyanúsított orvosok otthonában végzett házkutatás során az ügyészek több százezer eurót találtak, amelyről feltételezik, hogy hálapénzként kapták a páciensektől.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.