Nem várt fordulatot vett a találkozó

Munkanélküli édesapja önéletrajzát adta át Michelle Obamának egy kislány

Nem várt fordulatot vett Michelle Obama amerikai first lady éves találkozója a Fehér Ház alkalmazottainak gyermekeivel: egy tízéves kislány az első sorból közölte vele, hogy édesapja három éve munkanélküli, majd felé nyújtotta a férfi önéletrajzát.

2014.04.25 15:20MTI
freedigitalphotos.net/Damian Brandon

Az AP amerikai hírügynökség tudósítása szerint a first lady láthatóan zavarba jött, majd a többi gyermekhez fordulva arról beszélt, hogy az "ügy kicsit magánjellegű", de megpróbál valamit tenni az apa érdekében. Michelle Obama ígéretet tette arra, hogy később foglakozik a kérdéssel. A találkozó végén a first lady átölelte Charlotte Bellt, és távozóban elvette az asztalra letett önéletrajzot.

Charlotte édesanyja, aki az Obama-adminisztráció tagja, elmondta, hogy férje 2012-ben Barack Obama elnökválasztási kampányában dolgozott, azóta nincs munkája.

Munkahelyet keres, és nem rég próbálkozott az Obama-adminisztrációnál. A család a first ladyvel való találkozó előtt otthon azon viccelődött, hogy készítenek egy önéletrajzot a first lady számára, de a szülők nem tudták, hogy lányuk azt meg is teszi - tette hozzá az édesanya.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.