Dél-koreai kompbaleset

Kompbaleset: holttesteket láttak az egyik kabinban

Túlélők után kutató búvárok három holttestet láttak a vízben lebegni a szerdán elsüllyedt dél-koreai komp egyik kabinjában az ablakon keresztül, de nem tudtak hozzájuk férkőzni.

2014.04.19 09:55MTI
Forrás: Youtube

A búvárok egy víz alá került kabinban látták a testeket, de nem mondták el, hogy kik lehettek. Az ablakot nem sikerült betörni. Hangokat nem hallani a roncsból. A látási körülmények igen rosszak - mondták el.

A mentést péntek éjjel félbe kellett szakítani a gyors áramlatok és nagy hullámok miatt, de szombaton helyi idő szerint hajnali négy órakor folytatták. Délutánra még rosszabb körülményeket, erős szelet jósol a meteorológiai szolgálat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.