Három napig tart a Lufthansa-sztrájk

A Germanwings járatai szombaton már a menetrend szerint közlekednek

A háromnapos Lufthansa-sztrájkot követően a cég diszkont leányvállalata, a Germanwings járatai szombaton már a menetrend szerint közlekednek.

2014.04.04 15:55MTI
freedigitalphotos.net

A munkabeszüntetés három napja alatt a légitársaság több mint hétszáz járatot törölt, hatszáz viszont üzemelt, ez idő alatt nem volt fennakadás a repülőtereken. A Germanwings pénteki négy budapesti járatából kettőt törölt, a kölni és az esti stuttgarti járat nem közlekedik.

Az 5400 pilóta részvételével harmadik napja tartó sztrájk miatt a német légi fuvarozó cég 3800 járatot törölt, amely mintegy 425 ezer utast érintett. A Budapest Airport járatinformációi szerint 22 pénteki budapesti járatból 16-ot töröltek, csak a reggeli, a kora délutáni és az esti müncheni járat fog üzemelni, a frankfurti és düsseldorfi gépek közül egyik sem.

A három nap alatt a Lufthansa összesen 52 budapesti járatot törölt. A Lufthansa honlapján lévő információk szerint a péntek éjfélig tartó sztrájk miatt szombaton reggelig 41, vasárnap egy, hétfőn pedig további négy járatot töröltek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.