Pénzbírságot is kaphatnak

Facebookon is megy a "román-magyar"

Hat Kovászna megyei fiatalt gyanúsít a rendőrség azzal, hogy megfenyegettek egy, a magyar nemzeti ünnepen román zászlóval pózoló sepsiszentgyörgyi román fiatalt.

2014.04.01 14:35MTI

A Mediafax hírügynökség keddi jelentése szerint a tizenéves fiatalok az egyik közösségi hálón fűztek fenyegető megjegyzéseket egy sepsiszentgyörgyi tinédzser március 15-én készített fényképe mellé. A fiatal román zászlóval fényképézkedett egy sepsiszentgyörgyi téren úgy, hogy a háttérben a székely és magyar zászlókat lobogtató ünneplő tömeg látszott.

A rendőrségi szóvivő közölte, a fiatalokat azonosították, előállították, és ha beigazolódik, hogy valóban fenyegettek, pénzbírságra vagy három hónaptól egy évig terjedő börtönbüntetésre számíthatnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.