Tart a kémkedőktől az egykori amerikai elnök

Jimmy Carter inkább kézzel írja leveleit

A titkosszolgálatok kémkedéseitől tart, ezért kerüli az internetes kommunikációt és inkább kézzel ír levelet Jimmy Carter egykori amerikai elnök.

2014.03.24 14:26MTI

Carter vasárnap az NBC televízió Meet the Press című műsorában mondta el, hogy e-mailek helyett inkább postán adja fel a leveleit, mert az az érzése, hogy ellenőrzik személyes kommunikációját.

"Ha külföldi államvezetővel magánúton akarok beszélni, legépelem vagy kézzel írom meg a levelet, elviszem a postára és feladom. Azt gondolom, ha e-mailben küldeném el, elolvasnák" - tette hozzá nevetve a Nobel-békedíjas volt elnök.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.