Krím

Újabb ukrán haditengerészeti támaszpontot foglaltak el az oroszok

Lövések dördültek el a támaszponton, majd az ukrán katonákat lefegyverezték.

2014.03.24 08:11MTI
Forrás: youtube.com

Orosz katonák hétfő hajnalban elfoglaltak egy ukrán haditengerészeti támaszpontot a krími Feodoszijában, azon kevés katonai létesítmény egyikét, amely még ukrán ellenőrzés alatt volt a félsziget orosz annektálása után - közölték ukrán katonák.

Lövések dördültek el a támaszponton, majd az ukrán katonákat lefegyverezték - mondta el a Reutersnak a bázis területéről telefonon Anatolij Mozgovoj hadnagy.

Vlagyiszlav Szeleznyov, az ukrán hadsereg egy szóvivője a Krímben, korábban arról számolt be, hogy az orosz katonák behatolnak a bázis területére, és ebben helikopterek segítik őket.

Orosz katonák már korábban elfoglalták az egyik elit ukrán katonai egység, az első ukrán haditengerészeti zászlóalj bázisának egy részét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.