Hábórú-veszély

Kijev szerint közeleg egy ukrán-orosz háború

Növekszik az ellentét Ukrajna és Oroszország között és Adrij Descsicja szerint ezzel a két fél közötti háború veszélye is egyre fenyegetőbb.

2014.03.23 16:31MTI
youtube.com

Descsicja, ukrán külügyminiszter szerint a helyzet most robbanásveszélyesebb, mint egy héttel ezelőtt. "Jelenleg, ha az orosz csapatok szállnák meg Ukrajna keleti régióit, nehéz lenne arra kérni az ott élő ukránokat, hogy ne válaszoljanak a katonai invázióra" - hangoztatta a miniszter ABC televízió által vasárnap sugárzott interjújában.

Az ukrán diplomácia vezetője szerint Kijev a diplomáciai lépésektől a gazdasági és pénzügyi szankciókig mindent megtett annak érdekében, hogy megállítsa az oroszokat, de Ukrajnában nem sejtették, hogy Vlagyimir Putyin mit forgat a fejében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.