Kényszerleszállást hajtott végre

Bajba került egy újabb Malaysia Airlines-gép!

Hongkongban kellett kényszerleszállást végrehajtania a Malaysia Airlines egyik gépének, 16 nappal az után, hogy egy Boeing 777-es eltűnt és az óta sem találják.

2014.03.24 07:21ma.hu

Sok a probléma újabban a Malaysia Airlines körül: miután március 8-án eltűnt a Boeing 777-es gépük több mint 200 utassal a fedélzeten, most a Kuala Lumpurból Szöulba tartó Airbus 330 járaton adódtak technikai problémák, ezért kényszerleszállást kellett végrehajtaniuk Hongkongban.  A legénység az áramgenerátor meghibásodása miatt döntött az út megszakítása mellett hétfő reggel.

A repülőgép-társaság közleménye szerint az áramellátásban nem volt fennakadás, mert a tartalékgenerátorok biztosították a szükséges mennyiséget, de a hiba miatt - balesetmentesen - leszállították a gépet.

Az Airbus 330-ason 271 utas ült, őket továbbviszik más gépekkel. Az eset azért is kellemetlen, mert több mint két hete tűnt el a 370-es járatuk, amit még most sem találnak, csak találgatnak hollétéről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.