Emberek közé rohant a kamion

Hét ember halálát okozta egy fékhiba Peruban

Hét ember életét vesztette, és 38 megsérült kedden Peruban egy balesetben, amelyet az okozott, hogy egy hűtőkamion fékhiba miatt az út mentén álló autókba, majd egy buszmegállóban várakozó emberek közé rohant.

2014.03.19 07:33MTI
freedigitalphotos.net

A Lima közvetlen közelében, tengerparti övezetben történt baleset halálos áldozatai között van egy egyéves kislány és 26 éves édesanyja. Életét vesztette egy rendőrnő is, aki éppen ott járőrözött.

Szemtanúk és a hatóságok beszámolója szerint a kikötőbe tartó - tengeri haltermékek szállítására alkalmas - kamion hirtelen tért le az útról, beleütközött összesen 15, az út mentén várakozó személyautóba és motorkerékpárba, majd belerohant a megállóban várakozók csoportjába.

A rendőrség eddigi vizsgálatai szerint a teherautó fékrendszere romlott el. A sofőr nem sérült meg, a hatóságok kihallgatásra előállították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.