Többen meghaltak

Dzsihádisták rohantak le egy szomáliai szállodát

Dzsihádisták megtámadtak egy népszerű szállodát a közép-szomáliai Bulabarde városában a keddre virradó éjjel, sokan meghaltak.

2014.03.18 09:44MTI
freedigitalphotos.net

Mintegy tíz fegyveres támadt az épületre, amelyben főként a szomáliai hadsereg katonái és az Afrikai Unió béketeremtő missziójának (AMISOM) tagjai szálltak meg.

A terrorakció nyomán kirobbant heves tűzharcban a biztonságiak az összes szélsőségest megölték. Egy kormányszóvivő szerint utóbbiak a radikális al-Shabaab iszlamista milíciához tartoztak. A szomáliai fegyveres erők az Afrikai Unió katonáinak támogatásával csupán néhány napja foglalták el Bulabarde városát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.