El akarja látni az államfői feladatokat

Janukovics nem hagyja el az országot

A leváltott ukrán elnök egyik munkatársa szerint Viktor Janukovics nem tervezi az ország elhagyását, és továbbra is el akarja látni az államfői feladatokat.

2014.02.23 15:49MTI

Hanna Herman azt mondta az AP amerikai hírügynökségnek vasárnap, hogy Janukovics szombat éjjel a kelet-ukrajnai Harkivban tartózkodott. Herman az exelnök közeli munkatársa volt, de most igyekezett némileg elhatárolódni tőle. Bírálta ugyanakkor a parlamentben felülkerekedett ellenzék vezetőit, mert szerinte nem szentelnek elég figyelmet Janukovics pártjának.

A leváltott elnök szombaton Donyeckből repülőgéppel Oroszországba akart utazni, de a határőrség nem engedte felszállni a gépet. A repülőtérről gépkocsin ismeretlen helyre távozott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.