Kijev

A rendőrök elhagyják a parlament körzetét, feloldják a közlekedési korlátozásokat

Sietősen hagyják el a parlament körzetét autóbuszokon a korábban odavezényelt rendőrök Kijevben, a fővárosba vezető útvonalakon pedig feloldották a közlekedési korlátozásokat.

2014.02.21 14:25MTI

Az Interfax-Ukraina hírügynökség tudósítója pénteken délután, helyi idő szerint 14.00 órakor jelentette a helyszínről, hogy a belügyi alkalmazottak megkezdték a felkészülést a távozásra, rendőri buszokra szálltak, és fokozatosan hagyták el a törvényhozás épületének a körzetét. A parlament közelében elhelyezett két vízágyút ugyancsak eltávolították.

Az ITAR-TASZSZ jelentése szerint pénteken kora délutánra feloldották a fővárosba vezető útvonalakon bevezetett közlekedési korlátozásokat. Ezeket szerdán rendelték el. A kiéleződött helyzet miatt több útvonalon csak egy sávon lehetett közlekedni, vagy teljesen lezártak utakat. Mindezeket az akadályokat péntekre eltávolították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.