A szintetikus drog piaci értéke 4-5 millió euró

Felborult a teherautó, mázsányi drog került elő

Mintegy száz kilogramm kábítószert találtak a csendőrök Franciaország nyugati részén egy balesetet szenvedett teherautó rakományában.

2014.02.15 08:55MTI

Egy platós teherautó keresztbe fordult és felborult a Párizst és Bordeaux-t összekötő autópályán. A spanyol sofőr nem sérült meg a balesetben, de furcsán viselkedett, amit a francia csendőrök a baleset által okozott sokkhatásnak tulajdonítottak. Elővigyázatosságból kórházba szállították a sofőrt, és ott kiderült, hogy kábítószer hatása alatt állt.

A teherautó műszaki mentése közben fehér port tartalmazó zacskókat találtak a vezetőfülkében és az újrahasznosított autógumikból álló rakományban is. Az alapos átvizsgálás során végül mintegy száz kilogramm kábítószert találtak meg a csendőrök.

A sofőrt, aki tagadta, hogy tudott a drogról, őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.