"Lövéseket vagy robbanást" hallottak

Kézigránát robbanhatott egy autóban Bécsben

Két ember vesztette életét szombaton Bécsben egy gépkocsiban, amelyben a rendőrség szerint vélhetően egy kézigránát robbant.

2014.01.11 16:05MTI
vienna.at

Rendőrségi források szerint a két ötven év körüli áldozatot egy bolgár rendszámú autóban fedezték fel, miután a közelben egy járókelő "lövéseket vagy robbanást" vélt hallani. Az egyik ember azonnal életét vesztette, a másik valamivel később halt bele sérüléseibe.

A hatóságok nem közöltek részleteket az esetről, csak azt erősítették meg, hogy a bizonyítékok valóban kézigránát-robbanásra engednek következtetni. Azt viszont nem lehet tudni, hogy a kézigránátot kívülről dobták-e a gépkocsi belsejébe. Az autóban és annak közelében nem találtak más fegyvert.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.