Sokan megsérültek

Autóbusz és teherautó ütközött Algériában, többen meghaltak

Összeütközött egy autóbusz és egy teherautó Algériában vasárnap, a szerencsétlenségben tizenegyen meghaltak, huszonnyolcan megsérültek.

2014.01.06 07:33MTI

A helyi katasztrófavédelmi szervek azt közölték, hogy a busz Algírból indult, és a tragédia a másik végállomástól, Ourglától alig hatvan kilométerre történt, az ország délkeleti részében.

Az ütközés pontos körülményei nem ismeretesek. A halálos áldozatok között négy nő és egy kétéves gyerek is van. A tragédiához kapcsolódóan idézett statisztika szerint tavalyelőtt csaknem 4500-an haltak meg közlekedési balesetben Algéria útjain.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.