Egy német síelő

Másik felvétel is készülhetett Schumacher balesetéről

A német turista pár méterre állt csak attól a helytől, ahol Schumacher a sípályák közötti sziklás területen elesett - éppen barátnőjét kamerázta telefonjával, ahogy az síelt. Ennek a felvételnek a hátterében látható a Schumacher-baleset.

2014.01.05 10:35ma.hu
Forrás: MTI

A Der Spiegelnek - az index.hu által közreadott - információi szerint a Michael Schumacher sisakjára rögzített kamera felvételei mellett lehet egy másik film is, ami a tragikus balesetről készült - egy német síelő véletlenül rögzíthette az esetet.

A 35 éves férfi, aki maga jelentkezett a felvétellel, kulcsfontosságú lehet a december 29-i baleset rekonstruálásában. A német turista pár méterre állt csak attól a helytől, ahol Schumacher a sípályák közötti sziklás területen elesett - éppen barátnőjét kamerázta telefonjával, ahogy az síelt. Ennek a felvételnek a hátterében látható a Schumacher-baleset.

A férfi pénteken jelentkezett a német lapnál és azt állítja, hogy felvétel elmosódott hátterében látható baleset Schumacheré volt, és hogy a hétszeres F1-világbajnok éppen lassított, nem mehetett többel, mint 20 km/h. A felvételt a férfi a vizsgálatot folytató ügyész rendelkezésére bocsátaná.

A hír alátámasztja Sabine Kehm állításait, Schumacher ügynöke szerint a kómában fekvő bajnok nem ment gyorsan, hiszen a baleset helyszínétől nem messze egy elcsúszott társának segített.

Korábban az angol The Timesban jelentek meg olyan feltételezések, hogy Schumachernek legalább 100 km/h-val kellett a sziklának csapódnia ahhoz, hogy a sisakja darabokra törjön.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.