Elsodorta őket

Síelőket ölt egy lavina Svájcban

Lavina sodorta el egy síkiránduláson részt vevők egy csoportját vasárnap Svájcban, a hógörgeteg három síelőt megölt, egyet pedig súlyosan megsebesített.

2014.01.06 07:02MTI
MTI, archív

Az RTS rádió jelentése szerint a szerencsétlenség Valais kantonban, Mase falu közelében történt. Az egyik halálos áldozat a csoport idegenvezetője volt.

Valais kantonban négy további lavináról is bejelentések érkeztek a hétvégén. Ezek egyikében - Nendaz térségében - életét vesztette egy 34 éves svájci állampolgár. A sajtójelentések szerint a tél beállta óta Svájcban már összesen 11 emberéletet követeltek a lavinák.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.