A szerelvények reggel óta nem járnak

Számítógépes hiba miatt 8 órára leállt a metró

Nyolc órán keresztül állt a thaiföldi főváros, Bangkok metrójának felszíni hálózata, amelyet naponta hatszázezren használnak. Akarja látni videón?

2013.12.24 10:35MTI
A bangkoki metró

A szerelvények reggel óta nem jártaka, az állomások zárva voltak nyolc órán keresztül. A főváros útjain óriási volt a káosz a rengeteg jármű miatt keletkezett dugókban. A más tömegközlekedési eszközök megállóiban óriási sorok alakultak ki.

A metrót üzemeltető BTS vállalat tájékoztatása szerint a metró megnyitása óta eltelt 14 évben nem tapasztaltak ilyen leállást. A hiba a forgalmat irányító számítógépes rendszerben történt. A szakemberek azt ígérik, hogy a nap második felére kijavítják a hibát.

Bangkokban a metrónak egyébként felszíni és földalatti szakaszai is vannak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.