Meghibásodhatott

Kényszerleszállást hajtott végre a görög miniszterelnök gépe

Kényszerleszállást hajtott végre hétfőn a görög miniszterelnököt és egy miniszterét is szállító repülőgép Görögországban, mert attól lehetett tartani, hogy meghibásodott.

2013.12.16 19:01MTI

A repülő Azerbajdzsánba indult Antonisz Szamarasszal, de Baku helyett csak egy Athénhoz közeli repülőtérig jutott el. Tizenöt perccel a felszállás után műszaki hiba gyanúja merült fel, ezért a pilóta inkább leszállította a gépet az Elefszina katonai repülőtéren.

A repülőt hétfőn este átvizsgálják, és eldöntik, hogy alkalmas-e az azerbajdzsáni útra, vagy másik repülővel kell utaznia a görög kormányküldöttségnek. Szamaraszt energiaügyi minisztere is elkíséri. A tervek szerint Bakuban fölgáz-kereskedelmi megállapodásokat írnak alá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.