Az intézményt lezárták

Halálos kimenetelű lövöldözés egy észak-carolinai egyetemnél

Két ember meghalt és egy megsebesült egy észak-carolinai egyetemnél történt lövöldözésben helyi idő szerint szerda este; az incidens miatt lezárták az egyetemet.

2013.12.05 07:48MTI

A lövöldözés a Charlotte melletti Wingate egyetemnél történt, az egyetemi várost átszelő utcán, a campus bejáratánál. A sebesültet helikopterrel szállították kórházba.

Az eset után azonnal lezárták az egyetemi város területét és arra kérték a diákokat, hogy keressenek menedéket a hozzájuk legközelebbi épületekben, zárkózzanak be, oltsák le a villanyt, kapcsolják ki mobiltelefonjaikat és őrizzék meg nyugalmukat.

A rendőrség átfésülte a Wingate egyetem területét, de ott nem talált semmit. A város rendőrparancsnoka később bejelentette, hogy feloldották az egyetemi campus zárlatát. Az incidens körülményei továbbra sem ismeretesek. A lövöldözőről egyelőre semmit sem közöltek a hatóságok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.