A japán fővárostól délre

80 kiló kokainra bukkant a tengerparton

Csaknem 80 kilogramm kokainra bukkant egy sétáló a japán fővárostól délre, a tengerparton. A hatóságok becslése szerint a talált kábítószer feketepiaci értéke elérheti a 48 millió dollárt (10,56 milliárd forint).

2013.11.21 10:25MTI
Fotó: freedigitalphotos.net

A csomagot Jokoszuka város közelében egy helyi lakos fedezte fel. A kiérkező rendőrök összesen négy hátizsákot gyűjtöttek be. Ezekben 78, fehér port tartalmazó tasak volt. A hátizsákok egymáshoz voltak rögzítve, a hozzájuk kötözött üres műanyag palackok tartották meg a víz felszínén. Egyelőre nem tudni, honnan érkeztek Japán partjaihoz - jelentette csütörtökön a Jiji japán hírügynökség.

A hatóságok azt feltételezik, hogy a kábítószercsempészek a tengeren elvesztették szállítmányukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.