Bíróság elé áll

Kokainvásárló képviselő bukott le Amerikában

Kokainvásárlás miatt bíróság elé állították Amerikában Trey Radel kongresszusi képviselőt, aki ezután bejelentette, hogy szabadságot vesz ki, és fizetését egy jótékonysági szervezetnek ajánlja fel.

2013.11.21 08:27MTI
Fotó: Wikipedia

A 37 esztendős Radelt az amerikai drogellenes ügynökség álcázott emberei bukatták le, mivel egyiküktől kábítószert vásárolt egy étteremben. A floridai képviselő - aki korábban rádiós műsorvezető volt - a bíróságon elismerte bűnösségét, és elmondta azt is, hogy alkoholfüggő.

Szerdán bejelentette, hogy szabadságot vesz ki, fizetését egy jótékonysági szervezetnek adományozza, és elvonókúrára megy. Lemondásról viszont nem beszélt, sőt jelezte, hogy képviselői irodájában a munka folyatódik.

Az Egyesült Államokban legutóbb több mint harminc éve fordult elő, hogy képviselőt kábítószer-birtoklásért ítéltek el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.