Legalább tíz halott

Pokolgépes merénylet egyiptomi katonák ellen a Sínai-félszigeten

Pokolgépes merényletet követtek el egyiptomi katonák ellen a Sínai-félszigeten szerdán, az autóba rejtett pokolgép legalább tíz katona halálát okozta.

2013.11.20 08:50MTI
MTI, archív

Hírügynökségi jelentések szerint az áldozatok száma sokkal több is lehet. A merényletnek több tucat sebesültje is van egy meg nem nevezett biztonsági tisztségviselő tájékoztatása szerint. A támadás az izraeli és a Gázai övezeti határhoz is közeli el-Arís város közelében érte a katonai konvojt.

A térségben Mohamed Murszi volt egyiptomi elnök júliusi elmozdítása óta megsokszorozódott a rendfenntartó erők elleni támadások száma.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.