Műszaki gondok

Obama: az egészségügyi reform nem csupán egy weboldalról szól

Barack Obama amerikai elnök hétfőn elismerte, hogy az egészségügyi reform bevezetése technikai szempontból sem volt zökkenőmentes, de hangsúlyozta, hogy a változások többet jelentenek annál a weboldalnál, ahol a biztosításra jelentkezők az utóbbi napokban műszaki gondokat tapasztaltak.

2013.10.21 18:38MTI
MTI

Az elnök szerint a regisztrációval kapcsolatos műszaki gondok részben amiatt léptek fel, hogy a weboldalt túlterhelte a jelentkezők nagy száma.

Obama a Fehér Ház Rózsakertjéből élőben közvetített beszédében úgy fogalmazott, hogy "senki sem mérgesebb" nála a healthcare.gov oldal működési zavarai miatt és ígéretet tett rá, hogy a hibát el fogják hárítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.