Nem kegyelmezett a Nari

Lecsapott Vietnamban a Nari tájfun, öten meghaltak

Öt ember vesztette életét kedd reggel Vietnamban a Nari nevű tájfun miatt, amely súlyos anyagi károkat is okozott az országban.

2013.10.15 12:24MTI

Az állami televízió jelentése szerint a vihar az ország középső részén, a Hué város és az attól délre fekvő Quang Ngai tartomány közötti területen végezte a legnagyobb pusztítást: fákat döntött ki, több ezer ház tetőszerkezetét megrongálta, számos autóutat járhatatlanná tett.

A Nari érkezése előtt mintegy 120 ezer embert ideiglenesen kitelepítettek a hatóságok a tengerparthoz közel eső településekről. A tájfun Laosz felé hagyta el az országot. Idén ez már a 11. trópusi vihar volt, amely Vietnamot érintette. A Nari az előző hét végén a Fülöp-szigeteken söpört végig, ahol 13 halálos áldozatot követelt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.