Kolozsváron tartottak küldöttgyűlést

Biró Rozália az RMDSZ nőszervezetének új elnöke

Biró Rozáliát választották az RMDSZ nőszervezetének elnökévé szombaton Kolozsváron, a szervezet első országos küldöttgyűlésén.

2013.09.28 17:04MTI
MTI

Biró Rozália egyedüli jelölt volt a tisztségre. A küldöttgyűlés az elnök javaslatára Nagy Emesét, az RMDSZ elnökének a tanácsadóját választotta a nőszervezet ügyvezető elnökévé, elfogadta a nőszervezet programját és alapszabályát, megválasztotta a hét alelnököt.

Biró Rozália 2004 és 2012 között Nagyvárad alpolgármestere volt, 2007-től az RMDSZ kisparlamentjének számító Szövetségi Képviselők Tanácsának (SZKT) az elnöke, 2012-től tagja a román felsőháznak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.