Kizárt dolog...

Kelemen: az RMDSZ nem szavazza meg Verespatak-törvényt

Kizártnak nevezte Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke, hogy az RMDSZ képviselőházi és szenátusi frakciója testületileg megszavazza a verespataki bányaberuházással kapcsolatos törvényt a parlamentben.

2013.08.31 20:22MTI

Az RMDSZ elnöke a kolozsvári maszol.ro hírportálnak nyilatkozott szombaton a kormány által kedden elfogadott törvénytervezetről, amelynek alapján új egyezményt kötnének az erdélyi településen ciántechnológiás aranybányát tervező Rosia Montana Gold Corporation (RMGC) többségi tulajdonosával.

"Vagy testületileg ellene szavazunk, amit én támogatni fogok, vagy mindenki a lelkiismerete szerint szavaz" - ismertette Kelemen Hunor, milyen alternatívák állnak az RMDSZ-frakciók előtt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.