Elmarad a fevonulás

Nem kapott engedélyt a belgrádi melegfelvonulás

Elmarad a szombatra tervezett melegfelvonulás Belgrádban - a szerbiai biztonsági szervek koordinációjáért felelős iroda péntek este döntött arról, hogy szombatra betiltja az összes tervezett felvonulást, illetve tüntetést.

2013.09.27 20:03MTI
Szófiai felvonulás (MTI)

A szerb közszolgálati televízió (RTS) esti híradójában Ivica Dacic miniszterelnök azt mondta, hogy az ország politikai elhivatottsága nem kérdőjeleződött meg, vagyis továbbra is tiszteletben tartják az állampolgárok jogait, de ennél fontosabb a lakosság biztonsága, ezért döntött úgy a hivatal, hogy nem engedélyezi a szombati melegfelvonulást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.