Kormánytisztviselők

Ismét autóbusz robbant Pesavarban, rengeteg a halott

A tettet egyelőre semmilyen szervezet nem vállalta magára, de feltehetően a kormány ellen harcolók műve volt.

2013.09.27 11:42MTI
Fotó: MTI

Felrobbantottak egy kormánytisztviselőket szállító autóbuszt pénteken Pakisztánban. A detonáció legkevesebb 17 ember megölt és negyvenet megsebesített - közölte a pakisztáni rendőrség.

A merénylet Pesavarban történt, az észak-pakisztáni város egy peremkerületében. A robbanószerkezet a busz hátsó részén lépett működésbe, teljesen szétroncsolta a jármű farát.

A tettet egyelőre semmilyen szervezet nem vállalta magára, de feltehetően a kormány ellen harcolók műve volt, akik gyakran szemelnek ki támadásaik célpontjaként állami tisztviselőket vagy jelképeket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.