Integrációs törekvések

Semjén Zsolt Budapest támogatásáról biztosította Kijevet

"Magyarország teljes egészében, szilárdan támogatja Ukrajna európai integrációs törekvését."

2013.09.24 19:10MTI
Fotó: MTI

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes kedden Kijevben Mikola Azarov ukrán miniszterelnökkel folytatott megbeszélést az ukrán kabinet sajtószolgálatának tájékoztatása szerint.

Semjén Zsolt emellett Budapest támogatásáról biztosította Kijevet az Európai Unió november végi vilniusi keleti partnerségi értekezletén, amelyen Ukrajna alá kívánja írni a társulási megállapodást az EU-val.

A magyar kormánytag rövid látogatásáról Bayer Mihály kijevi magyar nagykövet az MTI-nek adott tájékoztatásában kiemelte, hogy ukrán részről segítséget ígértek abban, hogy a beregszászi II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola akkreditálásának novemberre esedékes megújítása határidőre megtörténjen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.