Az apa ölhette meg őket

Családi dráma Svájcban: két kislány elszenesedett holtteste az autóban

Egy nő hívta a rendőrséget, hogy tőle különélő férje magával vitte a két kislányt, akik a nagyszülőknél voltak. Nem sokkal később bejelentés érkezett, hogy ég egy autó egy erdei tisztáson.

2013.08.26 11:13MTI

Egy kétéves és egy ötéves kislány elszenesedett holttestét találták meg a svájci Sankt Gallen kantonban egy kiégett autóban.

A lányokat feltehetően az apjuk ölte meg.

A 44 éves svájci férfi szintén meghalt.

Az eset vasárnap délután történt Grabs településen. Egy nő hívta a rendőrséget, hogy tőle különélő férje magával vitte a két kislányt, akik a nagyszülőknél voltak. Nem sokkal később bejelentés érkezett, hogy ég egy autó egy erdei tisztáson. Kiderült, hogy a gyermekeit elrabló apa autójáról van szó. A kocsi teljesen kiégett, a járműben megtalálták a két kislány elszenesedett holttestét. A feltételezés szerint az apa ölte meg őket, de egyelőre nem lehet tudni, hogyan és miért.

A férfira néhány száz méterre az égő autótól találtak rá, súlyos égési sérülésekkel. Mentőhelikopterrel vitték kórházba, de már nem tudták megmenteni az életét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.