Malajzia

60 méteres szakadékba zuhant a busz az üdülőközpontnál - 33 áldozat

A Malajzia egyetlen legális kaszinójának is otthon adó, népszerű Genting Highlandset évente több ezer - többségében kínai és szingapúri - turista keresi fel.

2013.08.21 13:18MTI
Forrás: youtube.com

Harminchárom ember életét vesztette Malajziában szerdán egy buszbalesetben - közölték a helyi hatóságok.

A közel ötven embert szállító busz egy hegyről lefelé haladva hatvanméteres szakadékba zuhant az ország középső részén található, Genting Highlands nevű üdülőközpont közelében - mondta az AP hírügynökségnek a helyi tűzoltóság egyik tisztségviselője. A balesetet 16 ember túlélte.

A hatóságok egyelőre nem közöltek információkat az áldozatok nemzetiségéről, de a halottak többsége vélhetően maláj állampolgár. Ugyanakkor a halottak között nagy valószínűséggel lehetnek külföldiek is, mivel a Malajzia egyetlen legális kaszinójának is otthon adó, népszerű Genting Highlandset évente több ezer - többségében kínai és szingapúri - turista keresi fel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.